marți, 9 februarie 2010

ZODIAC CHINEZESC 2010

SOBOLANUL

In mod sigur, ritmul in care lucrurile care v-au interesat au evoluat in ultimele 12 luni nu a fost intotdeauna pe placul dvs., iar incetineala cu care s-au luat anumite decizii v-a exasperat adeseori, la fel ca si ideile unora dintre colaboratorii dvs. apropiati. Insa, daca va ganditi la ceea ce s-a petrecut anul trecut, o sa va dati seama ca n-a fost chiar atat de rau pentru dvs. sa parcurgeti drumul vietii cu frana de mana putin trasa, caci asa ati avut mai mult timp sa va pregatiti bine pentru ceea ce va asteapta in 2010. Noul regent al anului, tigrul de metal, avand constiinta de sine innascuta si fiind o persoana cu autoritatea in sange, va poate da acum puterea pentru a va materializa ideile si visele cele mai ambitioase. Alaturi de el puteti reusi tot ceea ce nu ati reusit alaturi de bivol, regentul anului trecut, care, desi v-a promis ca va spirijina demersurile, arareori s-a tinut de cuvant. Lucrurile nu se vor reglementa de la sine, ci va fi necesar sa va implicati destul de mult in evolutia lor, pentru a le indrepta din nou in directia cea buna ori de cate ori vor tinde sa devieze de la traseul pe care il considerati corect. Mai ales la serviciu va trebui sa depuneti eforturi deosebite pentru ca lucrurile sa nu scape de sub control. Tigrul de metal o sa va stimuleze creativitatea si, datorita lui, intuitia dvs. va functiona mai bine ca niciodata, astfel ca o sa fiti in stare sa preintampinati aparitia unor surprize neplacute si evenimentele nu vor putea sa va ia pe nepregatite. Aveti insa grija cum procedati cu oamenii importanti, care stiti ca au posibilitatea sa influenteze cu usurinta mersul lucrurilor, si incercati sa-i atrageti de partea dvs. si sa vi-i faceti, pe cat posibil, aliati. in orice caz, este foarte important sa nu vi-i faceti dusmani, fiindca atunci existenta dvs. s-ar putea complica mult. in dragoste si in relatiile cu ceilalti dati dovada de intelegere si adoptati o atitudine flexibila, caci, daca o sa incercati sa faceti pe seful, lumea o sa va ocoleasca. Este important sa nu lasati autoritatea tigrului sa va influenteze conduita de zi cu zi, mai ales in relatiile cu partenerul de viata si cu cei apropiati.

Secretul succesului: Bazati-va pe intuitie si puneti-va cat mai mult in valoare comunicativitatea.


BIVOLUL

Odata cu venirea la putere a noului regent, a tigrului de metal, simtiti ca uneori nu vi se mai acorda atata atentie ca si anul trecut si ca sfaturile dvs. sunt cateodata pur si simplu ignorate. Iar pentru vechile dvs. obiceiuri, tigrul o sa manifeste destul de putina intelegere, asa ca n-o sa aveti prea mare succes in fata lui cu argumente de felul „pana acum asa am procedat si n-au fost deloc probleme - totul a fost perfect“. Fiindca el este un tip inovativ prin definitie, ii place sa faca mereu schimbari pentru a imbunatati continuu lucrurile, iar planificarea riguroasa pe termen lung a activitatilor constituie pentru el un mod de lucru obisnuit, la care nu poate renunta, caci o considera una dintre cheile succesului. Asa ca anul 2010 nu va fi deloc foarte simplu pentru dvs. si o sa fiti nevoit sa faceti numeroase schimbari daca vreti sa va mearga bine. Disputele vor fi adesea inevitabile la locul de munca, oricat va veti stradui sa le preintampinati, deoarece foarte rar o sa gasiti un limbaj comun cu cei cu care o sa fiti nevoit sa colaborati, insa este important sa va pastrati calmul si nu va consumati prea multa energie in conflictele care vor aparea. Lasati-i pe sefii dvs. sa aiba ultimul cuvant in chestiunile care nu va afecteaza siguranta si evitati certurile cu ei, altfel o sa aveti probleme. Uneori este mai bine sa nu va puneti cu tigrul, cand acesta va ataca, ci sa bateti in retragere, chiar daca sunteti convins ca dreptatea este de partea dvs., deoarece o sa va fie imposibil sa va impuneti cu forta in fata lui punctele de vedere. Luptati insa fara menajamente cu oricine, atunci cand este vorba de idealurile dvs. si de cei dragi. in viata privata este obligatoriu sa dati dovada de tact si sa-i menajati pe cei dragi si pe partenerul dvs. de viata, daca aveti unul. Cateodata este mai bine sa lasati pe fiecare sa-si vada de treaba, sa nu va amestecati in afacerile nimanui si nici sa controlati tot ceea ce fac ei, chiar daca sunteti bine intentionat. In caz contrar, riscati sa-i sufocati cu grija pe care le-o purtati.

Secretul succesului: Fiti dispus, macar din cand in cand, sa mai si cedati, caci pe langa faptul ca o sa economisiti energie, o sa castigati si noi simpatii.


TIGRU

Anul bivolului a fost destul de obositor pentru tigru, caci acestuia nu-i sta in fire sa se deplaseze mereu discret, neobservat si sa accepte compromisuri. Totusi, din punct de vedere social, aceasta discretie, cu care a fost nevoit sa actioneze in ultimele luni, sigur nu i-a fost daunatoare, dimpotriva, ea l-a ajutat sa-si atraga numeroase simpatii si sa-si faca astfel noi prieteni si relatii. insa, cu ajutorul tigrului de metal, regentul anului 2010, el poate elimina din drumul sau toate obstacolele care il impiedica sa-si atinga scopurile. Este greu de anticipat daca vor exista sau nu incidente intre el si omonimul lui din metal, insa este confirmat de secole faptul ca tigrul este unul dintre putinele semne zodiacale din horoscopul chinezesc care nu se inteleg neaparat foarte bine cu cei care fac parte din neamul lui. Fiindca nu degeaba este considerat o persoana solitara, individualista, dar care stie foarte bine sa-si apere teritoriul propriu fara ajutorul nimanui. Anul tigrului de metal ii va asigura tigrului conditiile prin care sa-si poata materializa planurile si ambitiile, dar, pentru ca acest lucru sa se intample, este necesar ca el sa fie in stare sa delege competente si sa nu incerce sa controleze totul. Puteti obtine foarte multe rezultate pozitive in acest an, dar numai daca va planificati cu seriozitate lucrurile si actionati cu hotarare. Insa, odata ce ati obtinut ceea ce v-ati dorit, este recomandabil sa va dati la o parte si sa-i lasati si pe ceilalti sa-si atinga scopurile. in plan sentimental va faceti iluzii daca sperati sa cuceriti inimile persoanelor de sex opus adoptand strategii agresive. Pentru a avea succes in dragoste este necesar sa dati dovada in primul rand de diplomatie, de rabdare si de tact si sa nu incercati sa faceti pe grozavul, caci astfel in niciun caz n-o sa-i produceti o impresie favorabila persoanei pe care doriti s-o cuceriti. Iar cand este vorba de decizii importante pentru familia dvs., nu e cazul sa hotarati nimic de unul singur. Sfatuiti-va cu partenerul dvs. de viata si tineti cont de punctele lui de vedere.

Secretul succesului: Trebuie sa va fie clar de la inceput ceea ce urmariti de fapt sa obtineti si sa nu va bazati prea des pe aparitia unor conjuncturi favorabile.


IEPURELE

Tigrul, noul regent al anului, va netezeste calea si va ajuta sa va dezvoltati pe multiple planuri. In sfarsit, aveti parte de o perioada in care nu vi se mai pun obstacole in cale, iar dorintele dvs. nu mai sunt ignorate, asa cum s-a intamplat adeseori in ultimii ani. Tigrul incearca sa va convinga si va incurajeaza sa luati ceea ce vi se cuvine si sa nu mai asteptati sa va dea altii ceea ce cred ei ca meritati. intrebarea care se pune este insa: sunteti pregatit sa procedati astfel sau nu? Cel care este foarte preocupat in anul tigrului de metal sa instaureze armonia in relatiile dintre semenii sai, sa faca bine si sa multumeasca pe toata lumea, in mod sigur n-o sa poata sa-si duca la bun sfarsit proiectele, fiindca n-o sa aiba timp suficient pentru asa ceva. Spre deosebire de predecesorii lui, tigrul de metal o sa va transmita curajul sa aratati lumii cat de capabil sunteti si sa renuntati la modestie, fiindca trebuie sa constientizati, in sfarsit, valoarea pe care o aveti. Asadar, nu va subapreciati potentialul si fiti tot timpul ceea ce sunteti cu adevarat. In plan profesional, ca sa va mentineti eficienta ridicata, probabil ca va trebui sa va adaptati rapid modul de lucru la schimbarile care apar pe parcurs si care nu vor fi deloc putine. Este posibil sa fie necesare strategii si metode noi ca sa obtineti succesele pe care vi le doriti, sa va faceti relatii noi si importante sau sa intrati in gratiile persoanelor care stiti ca va pot ajuta sa va materializati planurile. Cand va implicati in afaceri, stabiliti de la inceput conditiile pentru care sunteti dispus sa investiti si daca acestea nu sunt indeplinite refuzati sa o faceti si n-o lasati pe mai tarziu, caci altfel s-ar putea sa aveti ulterior surprize neplacute. Asemeni tigrului, si iepurele apartine elementului lemn, astfel ca dorinta lui de evolutie si realizare in plan personal va fi satisfacuta cu certitudine in acest an. si in dragoste se prefigureaza vremuri cu mari impliniri si multiple reusite, marcate prin intelegere reciproca si idealuri comune cu perechea dvs.

Secretul succesului: Concentrati-va atentia exclusiv asupra intereselor si proiectelor proprii si nu va preocupati de treburile si interesele altora.


DRAGONUL

Ritmul lent in care vi s-a permis sa actionati in anul precedent, anul bivolului, apartine definitiv trecutului, insa asta nu inseamna ca acum sunteti obligat sa faceti totul foarte repede. Chiar daca noul regent al anului, tigrul, promite numeroase surprize, acestea nu vor avea neaparat un efect pozitiv asupra evolutiei vietii dvs. Asa ca cel mai bine este sa evitati, pe cat posibil, sa va asumati riscuri foarte mari si e de dorit sa dati dovada de prudenta in tot ceea ce intreprindeti. Aveti sanse mari sa va duceti la bun sfarsit proiectele incepute sau pe cele pe care aveti de gand sa le demarati in acest an si este foarte posibil sa devina realitate o idee secreta a carei materializare vi se pare acum imposibila. Stabiliti-va de la inceputul anului obiectivele si prioritatile si apoi treceti fara intarziere la treaba. Majoritatea lucrurilor vor trebui impulsionate si permanent supravegheate, astfel incat sa n-o ia intr-o directie gresita si sa va dea astfel planurile peste cap. In relatiile cu cei din jur, aratati-va disponibilitatea de a ajuta si a colabora, insa nu tineti neaparat sa multumiti pe toata lumea. Felul dumneavoastra deschis si sincer de a fi va atrage multa simpatie din partea celor cu care interactionati. In dragoste, sansele de reusita sunt in realitate mai mari decat ati crede, dar este obligatoriu sa renuntati la timiditate si sa fiti indraznet, insa in limitele bunului simt. Nu asteptati ca celalalt sa faca primul pas, fiindca altfel o sa stati in asteptare mult si bine si nu e deloc exclus ca acest lucru sa nu se intample niciodata si, vazand ca nu-l abordati, este posibil sa-si gaseasca pe altcineva. in chestiunile legate de bani, sub influenta regentului anului, o sa fiti adeseori tentat sa riscati mai mult decat ati facut-o pana acum, fiindca o sa aveti sentimentul ca totul se va termina cu bine si ca nu puteti pierde. Dar este mai sanatos sa va ganditi de doua ori inainte sa actionati ca sa nu regretati ulterior, dar si sa tineti cont de sfaturile pe care vi le dau cei care stiti sigur ca va vor binele.

Secretul succesului: tineti intotdeauna cont de ceea ce se intampla in jur si nu-i subestimati pe ceilalti.


SARPELE

Majoritatea serpilor s-au adaptat cu usurinta la schimbarile care au aparut pe parcurs in anul bivolului si tot astfel se va intampla si in 2010, cand tigrul e la putere. Asa se face ca nu va trebui sa-si modifice prea mult stilul de lucru si de actiune pentru a face fata cu succes situatiilor care vor aparea pe parcurs. insa acum, demersurile lor vor fi privite la inceput cu neincredere de cei din jur, apoi toata lumea isi va da seama ca ele sunt de buna credinta si ca urmaresc obtinerea unor rezultate care sa multumeasca pe toata lumea. incercati sa fiti sincer si corect cu semenii dvs., caci acest lucru este pe placul tigrului, mai ales ca nu aveti nimic de ascuns. Procedand astfel, o sa puteti conta pe mai mult sprijin din partea prietenilor si a colegilor atunci cand va aflati in dificultate. Evitati, totusi, sa aveti o atitudine prea autoritara fata de oamenii importanti si influenti, daca doriti ca existenta dvs. sa nu devina la un moment dat complicata. Caci daca acestia va iau in serios si se simt deranjati de comportamentul dvs., s-ar putea sa puna la cale intrigi. In anul tigrului o sa va fie mai greu decat pana acum sa va impuneti punctele de vedere cu forta, caci tigrul se straduieste foarte mult sa mentina situatia sub control si sa asigure o stare de echilibru si de buna intelegere. in schimb, o sa reusiti cu destula usurinta sa depasiti cu succes obstacolele care va ies in cale pe neasteptate. Sinceritatea este obligatorie si in dragoste, caci daca nu spuneti adevarul sau daca ascundeti anumite lucruri, mai devreme sau mai tarziu perechea dvs. tot le va descoperi si atunci o sa va fie greu sa-i dati explicatii pentru modul in care ati procedat asa. Nativii care sunt in cautarea unui nou partener de viata trebuie sa fie tot timpul relaxati, sa-si lase farmecul irezistibil sa actioneze si sa incerce sa-si cucereasca perechea cu educatia, bunul-simt si elocinta lor, si nu cu tot felul de laude de sine si cuvinte pompoase pe care s-ar putea ca acesta ori sa nu le inteleaga, ori sa le inteleaga gresit.

Secretul succesului: Nu va lasati intimidat de critici, ci percepeti-le ca pe un imbold pentru a deveni mai bun si mai eficient.


CALUL

Compromisurile pe care ati fost nevoit sa le faceti vor fi, in 2010, de domeniul trecutului, iar regentul anului, tigrul de metal, va va satisface dorinta de independenta si chiar este dispus sa va ajute la materializarea ideilor mai putin obisnuite. Iar daca va numarati printre cei care au facut fata cu succes problemelor si situatiilor din 2009, nu pregetati sa treceti la treaba cu toata energia. Va puteti dedica cu entuziasm atat serviciului, cat si vietii personale, caci in mod normal in acest an ar trebui sa va ramana suficient timp pentru a fi in stare sa va ocupati de aspectele vietii dvs. Straduiti-va sa mentineti un echilibru intre necesitatile proprii si cerintele pe care trebuie sa le indepliniti atat la locul de munca, cat si in societate. Cautati oameniputernici si cu relatii care sa fie dispusi sa va ajute sa va materializati planurile, fara sa va ceara in schimb lucruri imposibile. N-ar trebui sa va fie prea greu sa-i gasiti. Aveti grija, fiindca din cauza entuziasmului de care o sa fiti cuprins, dat fiind faptul ca lucrurile vor evolua peste asteptari, o sa aveti falsa impresie ca toate se vor putea rezolva deodata, ceea ce nu va fi cazul. Incercati sa va consumati eficient energia si inconjurati-va mereu de oameni motivati, fiindca doar acestia o sa fie dispusi sa va ajute sa va satisfaceti ambitiile. Anul 2010 poate constitui pentru dvs. un nou inceput, mai ales profesional, caci vi se vor oferi conditii foarte bune pentru a avansa in cariera si daca veti sti sa profitati de ele, o sa ajungeti departe. Avandu-l pe tigru alaturi, o sa fiti in stare sa dezvoltati strategii de succes, care va vor asigura un venit satisfacator si standardul de viata pe care vi-l doriti. Cei care au avut in ultimul timp ghinion in dragoste pot spera sa-si gaseasca perechea, fiindca tigrul va incerca sa aranjeze astfel lucrurile incat sa va iasa in cale destule persoane de sex opus singure si dornice sa formeze un cuplu cu dvs., asa ca o sa aveti de unde alege. Dati dovada de initiativa si sa nu asteptati ca celalalt sa faca primul pas, lucru care este valabil mai ales in cazul nativilor de sex feminin.

Secretul succesului: Savurati din plin tot ceea ce va ofera bun viata si incercati sa imbinati munca si distractiile.


CAPRA

Anul care tocmai a trecut nu a fost unul foarte grozav pentru capra, care, desi a obtinut destule realizari si succese, nu se poate declara multumita de felul in care au evoluat lucrurile in domeniile ei de interes. Acum, insa, bate vant de schimbare si depinde numai de dvs. daca o sa reusiti sau nu sa profitati asa cum trebuie de energiile care va sunt transmise de catre regentul anului, tigrul de metal. Si aceasta pentru ca printre prioritatile acestuia nu se afla consolidarea situatiei existente si nici pastrarea lucrurilor asa cum sunt ele, ci el vrea sa se extinda si sa cucereasca noi teritorii. Ceea ce inseamna pentru capra ca va trebui sa faca planificari si strategii cu bataie lunga, caci numai asa o sa reuseasca sa readuca pe fagasul lor normal treburile care deocamdata evolueaza in directii nedorite. Sunteti capabil sa faceti schimbarile care considerati ca se impun, fiindca in 2010 orice este posibil, dar pentru ca acest lucru sa se si intample este necesar sa aveti incredere in dvs. si in propriile posibilitati, care sunt mult mai mari decat le apreciati dvs. In orice caz, alaturi de tigru puteti pune bazele unui viitor fericit, in care dvs. sa stabiliti regulile. Totusi, daca in viata personala nu sunteti dispus sa preluati initiativa, puteti gasi fara probleme pe cineva dispus sa o faca sau macar sa va ajute sa tineti lucrurile sub control. insa atunci nu trebuie sa va mirati daca deciziile importante se vor lua peste capul dvs. si vi se va limita dreptul la cuvant si la opinie. Tigrul are o personalitate puternica pe care si-o manifesta si in prezenta dvs. si daca vede ca nu aveti niciun fel de reactie si nu va exprimati clar si precis dorintele, atunci el gandeste si ia masuri in locul dvs. din proprie initiativa si adesea va pune in fata faptului implinit. Iar acest lucru se poate reflecta mai ales in cuplu, facandu-va sa va simtiti neinteles sau gresit inteles de catre partenerul dvs. de viata, chiar daca acesta actioneaza cu cele mai bune intentii si stie exact si in orice moment ceea ce va doriti.

Secretul succesului: V-ati implicat destul pentru binele celorlalti. Acum a venit timpul sa va ganditi si la viitorul dumneavoastra.


MAIMUTA

Pentru unele maimute, perseverenta pe care bivolul a demonstrat-o in lunile precedente a fost un pic deranjanta si poate si dvs. ati simtit ca dorinta de actiune v-a fost uneori anihilata de influentele pe care acesta le-a exercitat asupra dvs. Din pacate, nici noul regent al anului, tigrul de metal, nu manifesta mai multa intelegere fata de copilariile maimutei. Insa, spre deosebire de predecesorul lui, acesta garanteaza ca va exista mai multa tensiune ca pana acum. Iar daca aceasta va avea efecte pozitive asupra conduitei dvs. sau nu, ramane de vazut. Faptul ca tigrul se afla in zodiacul chinezesc in opozitie cu zodia dvs., poate conduce la concluzia ca pe parcursul anului vor aparea unele iritari si chiar dispute intre dvs. si el. De aceea, ati face bine ca pentru a preveni asemenea situatii nedorite sa va controlati vocabularul si sa nu aveti limba prea ascutita. in plan profesional, este recomandabil sa nu promiteti nimanui lucruri pe care nu sunteti sigur ca le puteti face si este foarte important sa-i tratati cu respectul cuvenit atat pe sefii dvs., cat si pe partenerii de afaceri. Observatiile negandite le-ar putea lasa celorlalti impresia ca le puneti la indoiala competentele, asa ca aveti grija ce spuneti. In relatia cu partenerul de viata ati face bine sa dati dovada de rabdare si de receptivitate atunci cand discutati impreuna despre probleme importante si sa ajungeti repede la un numitor comun in ceea ce priveste solutionarea acestora, caci daca tot timpul o sa aveti ceva de obiectat si o sa va contraziceti cu el, atmosfera de acasa poate deveni la un moment dat exploziva. Iar intr-o astfel de situatie nu este exclus sa apara despartiri temporare sau chiar definitive. Si tigrul stie, la fel ca si bivolul, care va sunt prioritatile si nu incearca niciodata sa va impiedice sa vi le indepliniti. Iar daca acesta va constata ca va faceti treaba cu seriozitate, o sa va sprijine, fara sa va dati seama, in demersurile pe care le veti intreprinde si, in plus, o sa aiba grija sa va ramana suficient timp.

Secretul succesului: Nu numai disciplina, ci si discretia cu care actionati, o sa va ajute sa va atingeti mai repede si mai usor obiectivele.


COCOSUL

Cel care nu isi asuma riscuri prea mari si da dovada de prudenta poate recupera in urmatoarele luni energia pozitiva ramasa neconsumata de anul trecut si o poate utiliza cu succes in beneficiul propriu. Bivolul si cocosul au colaborat foarte bine pe toata durata lui 2009, chiar daca uneori n-au reusit sa valorifice la maximum oportunitatile de care au beneficiat. Totusi, in 2010, anul tigrului, este posibil ca unii cocosi sa obtina mai multe decat in anul in care vor detine regenta. increderea in fortele proprii, stiinta de a-si valorifica cunostintele si abilitatile si felul in care se completeaza reciproc fac ca aceste doua zodii sa formeze impreuna o echipa redutabila, astfel incat rezultatele colaborarii lor nu pot sa fie decat foarte bune. Noul regent al anului mareste capacitatea de rezistenta la efort a cocosului si il ajuta pe acesta sa-si scoata in evidenta calitatile si sa le valorifice la maximum, ceea ce-i va asigura prosperitatea si, implicit, un nivel ridicat de trai. Singura conditie este sa-i lase si pe altii sa traiasca bine si sa le recunoasca drepturile. in plan profesional vor exista, la fel ca si in anul bivolului, destule oportunitati de promovare si de afirmare, insa spre deosebire de anul trecut vi se cere sa veniti cu idei si solutii noi, ceea ce nu e sigur ca va este pe plac. Oricum, daca va puneti putin mintea la contributie, este aproape imposibil sa nu gasiti solutii, indiferent de natura problemelor cu care va confruntati. In raporturile pe care le aveti cu partenerul de viata si cu familia, incercati sa nu le impuneti acestora reguli care dvs. nu v-ar conveni sau pe care nu sunteti in stare sa le respectati. Tineti cont de parerile lor, chiar daca sunteti convins ca dvs. stiti cel mai bine ce aveti de facut. Iar celor tineri dati-le sentimentul ca aveti incredere in ei si nu-i marginalizati. Sub influenta pozitiva a tigrului ajungeti sa cunoasteti multi oameni si sa va faceti relatii importante, dar veniti in contact si cu persoane de sex opus cu care puteti avea pe parcurs o relaxie de scurta sau de lunga durata.

Secretul succesului: increderea in fortele proprii va ajuta sa atingeti cele mai ambitioase obiective, dar e bine sa tineti cont si de sfaturile celor care stiti ca va vor binele.


CAINELE

Probabil ca majoritatea cainilor s-au simtit in siguranta in 2009, atunci cand l-au avut alaturi, ca regent al anului, pe bivol. Drumurile traditionale au fost parcurse fara dificultate si nimeni nu s-a simtit provocat sau in pericol si nici n-a fost obligat sa faca schimbari radicale pe parcurs. Astfel ca si-au putut permite sa procedeze si in continuare asa cum au procedat pana acum. In 2010, avandu-l alaturi pe tigru, cainelui n-o sa-i fie deloc greu sa se adapteze la noile conditii care vor exista. Iar ca sa nu fie prea tare deranjati de schimbarile ce se vor produce, mai devreme sau mai tarziu, tigrul le va trimite, pentru a le tine companie, oameni intelegatori si motivati, care ii vor si sprijini nu numai moral, ci si practic. in sfarsit, o sa va puteti dedica cu adevarat lucrurilor importante din viata dvs. si o sa va puteti cladi viitorul asa cum vi-l doriti de mult timp. In plan profesional, numerosi caini vor fi in sfarsit rasplatiti pentru loialitatea si actiunile lor. Anul 2010 este un moment prielnic pentru ca dvs. sa avansati in cariera si daca pentru acest lucru este nevoie de o schimbare, nu ezitati s-o faceti, fiindca tigrul va avea grija ca lucrurile sa ramana si in continuare sub controlul dvs. Nu lasati nimic sa evolueze la voia intamplarii si nu va asumati riscuri inutile. in dragoste sunt, de asemenea, de asteptat vremuri placute. Cel care convietuieste deja alaturi de un partener are posibilitatea sa-si consolideze relatia prin activitati efectuate impreuna cu el. Important este insa sa aveti incredere in sentimentele dvs., sa priviti impreuna in aceeasi directie si sa va stabiliti obiective realiste pentru acest an. Nativilor care mai sunt inca in cautarea jumatatii lor le este recomandat sa se avante, macar din cand in cand, si pe terenuri necunoscute si sa incerce sa le exploreze cat mai bine. Iar curajul sicuriozitatea innascuta ale tigrului i-ar putea ajuta sa efectueze demersurile corecte pentru a-si gasi perechea la care viseaza, intr-un timp cat mai scurt.

Secretul succesului: Drumurile catre obiectivele propuse sunt libere si depinde doar de dvs. cand ajungeti la ele. Trebuie doar sa aveti initiativa si sa actionati rapid si precis.


PORCUL

Daca in 2009 ati actionat cu prudenta atunci cand a fost vorba de afaceri si investitii si v-ati asumat doar riscuri calculate, probabil ca pierderile financiare pe care le-ati suferit au fost minime sau inexistente, astfel ca situatia dvs. financiara este multumitoare. In 2010 nu sunt de asteptat castiguri financiare importante, insa daca sunteti harnic si dati dovada de seriozitate in tot ceea ce intreprindeti, probabil ca o sa faceti mai multi bani decat altii care s-ar afla in aceleasi conditii. Schimbarile vor fi rare, iar daca acest lucru este sau nu in avantajul dvs. depinde doar cum va organizati viata si activitatile. Porcul este capabil sa valorifice la maximum oportunitatile care apar la un moment dat. si chiar daca sunteti uneori nevoit sa va limitati cheltuielile, nu e recomandabil sa refuzati sa va asumati responsabilitati. In anul dominatiei tigrului nu este o idee tocmai buna sa aveti conflicte cu sefii dvs., chiar daca acestia va cauta destul de des nod in papura si va simtiti dator sa ripostati si sa-i puneti la punct. Sa nu le dati motive sa va critice si sa actionati asa cum va recomanda, chiar daca aveti idei si solutii mai bune. Daca va tenteaza sa va schimbati locul de munca, sa aveti informatii cat mai precise despre pozitia pe care o vizati si sa nu va lasati amagit de promisiunile care vi se vor face de catre cei care incearca sa va angajeze. Printr-o planificare riguroasa a activitatilor, in anul tigrului va puteti pregati terenul pentru 2010, cel al iepurelui, in care posibilitatile de afirmare vor fi mai mari. Nu intrati in panica daca in 2010 asteptarile si sperantele dvs. nu se vor confirma si lucrurile nu vor evolua asa cum sperati sau cum vi se promite. si in familie si in relatia cu partenerul vor avea loc discutii aprinse, punandu-se adesea problema cine are ultimul cuvant. Ganditi-va daca merita sa va certati cu ceilalti pe aceasta tema. Probabil ca o sa ajungeti adesea la concluzia ca este mai bine sa-i lasati pe ei sa-si impuna punctele de vedere, fiindca cel putin asa nu vor aparea tensiuni si certuri inutile.

Secretul succesului: Fiti atent la tot ceea ce se intampla in jur si nu actionati niciodata la intamplare. Faceti totul planificat si nu pierdeti din vedere detaliile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu